Παρασκευή

Μακαρονάδα με φυστικοβούτυρο



Το ευκολότερο πιάτο για χορτοφάγους και όσους νηστεύουν, εφόσον αποφύγουμε να ρίξουμε από πάνω τυρί.

Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία τους.

Τα σουρώνουμε και προσθέτουμε μία μεγάλη κουταλιά φυτική μαργαρίνη στην κατσαρόλα για να κάψει. Όταν αυτό συμβεί, ρίχνουμε ξανά τα μακαρόνια στην κατσαρόλα. Για διακριτική γεύση προσθέτουμε δύο κουταλιές φυστικοβούρο, για εντονότερη γεύση προσθέτουμε τρεις ή τέσσερις κουταλιές. Ανακατεύουμε για να δέσει το φυστικοβούτυρο με τα μακαρόνια και σερβίρουμε.

Πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα και γαρνίρουμε με ντοματίνια για να σπάσουμε τη δύναμη της γεύσης που δίνει το φυστικοβούτυρο στο σπαγγέτι μας.

Αυτό ήταν όλο!

3 σχόλια:

magda είπε...

Γεια στα χεράκια σου Πέννυ μου!!!
Πολύ νόστιμη φαίνεται! Μου αρέσει πολύ το φυστικοβούτυρο!
Φιλάκια

Σοφία είπε...

Πω πω και μ' αρέσει το φυστικοβούτυρο!! Θα τη δοκιμάσω σίγουρα :-)

Όταν λες "φυτινή μαργαρίνη" τι ακριβώς εννοείς;

Penny Brotzaki είπε...

@ Μάγδα ευχαριστώ. Είναι αυτό που λέμε "στουμποτική". Γεμίζει γρήγορα το στομάχι, αρκετά στεγνή.

@ Σοφία: χαχαχαχχαχα! Φυτική εννοώ!!! Το διορθώνω αμέσως!